A Confession

Jag heter Hella Bergholm och jag är

TVÅ person här i Vaggeryd.

Det har gått cirka två månader nu sedan Hella Bergholm började blogga här i den lilla orten Vaggeryd. Ett nytt år väntar på oss med nya möjligheter och nya chanser.
Allt är blir nytt och fräscht.
Alla kan få börja om.
Finns det en chans eller en risk att Hella Bergholm få börja om?


Kära läsare, det ni satt och väntade på på julafton var ett riktigt fett avslöjande på vem
Hella Bergholm var.

En av anledningarna till varför ni ville få reda på vem hon va, var ju, låt oss bara vara ärliga nu, att få ge henne/honom ett hejdundrande helvete för resten av hennes liv i Vaggeryd för att hon/han bloggat ANONYMT.
Och för att inte spela fult, ja det var ett och annat fult inlägg här och var med massa skvaller, drama och rent ut av bara BS. Men som en "stor" Vaggeryds bloggare skrivit en gång i sin blogg, "Fan vad tråkigt livet vore utan drama! (...) vi klarar oss inte utan drama!".. Erkänn nu, ni gillade dramat och allt som skedde i bloggen.

Men till eran besvikelse blev det inget fett avslöjande till er, och ni fick/får tyvärr inte ge henne/honom.OSS. ett hejdundrande helvete som ni önskat er. Varför? Vissa säger att VI är fega, vissa säger att det är för att få fler läsare, vissa säger att det är för att jävlas, listan KAN FAKTISKT BLI LÅÅÅÅÅÅÅNG. tro oss, vi har hört ett och annat.

 

 

Men låt oss få förklara, med den högra handen på biblen, VARFÖR vi startade denna blogg.

Vi startade denna bloggen i syfte för att kunna skriva av oss,
om kärleksproblem,
till kriget i afghanistan,
till miljöförstöring
till stilettklackar på fenix gymnasium.
Och det värsta som finns.. Åsikter!

Men som alla nya bloggare, så vill man ju självklart få uppmärksamhet, dels för att få fler läsare, och dels för att det är skoj att folk verkligen läser det man skriver. Vi gjorde rent av en copy cat,
a lá Kissie style, provisera.
Funkar som sagt alltid! Vi fick våran 15 minutes of fame, och läsare började trilla in och bara för att röra om i gröten började vi lägga till SKVALLER på listan.
Alla gillar skvaller, vem gjorde si och vem gjorde så? Hon gjorde dittan och han gjorde dattan. Ja man älskar att få höra om folks olycka. Inte sant?

 

 

 

Hur fick vi reda på allt ”skvaller”?
Ni får tror det eller ej, men ALLT skvaller som har stått i bloggen är påhittat, FANTASI rent ut sagt och skvaller som rör OSS själva och VÅRA vänner. Kan hända att det varit en "tvist av sanningen", men aldrig något som är en direkt händelse av något som har hänt.

Inlägget "its blowing, shes blowing..." Var bara, helt ärligt talat, PÅHITTAT!
Med vakten, toan och "paret" och hela paketet, PÅHITTAT. Inget av det som har skrivits i inlägget har varit riktigt skvaller.
Så kommentararen, ( som vi faktiskt vet vem det är ) sorry att just du kände dig träffad...
I och med att allting vi har skrivit i bloggen är påhittat och ni läsare tar åt er av det vi skriver, måste vi erkänna att vi har blivit roade av alla spekulationer, kommentarer och till och med skvaller. Kan ni tänka er, att Hella Bergholm, har eget skvaller?! Hur sjukt är inte detta? Vi har faktiskt bara skrattat åt er och allt BS som går/gått runt och hur idiotiskt det egentligen är. För inser ni inte detta själva, att det är ju helt sjukt att Hella Bergholm EXISTERAR pga er?

Tar ni åt er av allt BS vi har skrivit i bloggen bevisar det bara att ni tror att allt handlar om er.
Om era stora egon som måste skyddas och ni tar åt er så fort någon säger ett litet pip och gör en bakterie till en blåval för att rädda er "status" i bonnhålan. Är det vårat fel?!? Det enda vi har sagt och tycker = ÅSIKT, har vi skrivit ner som inlägg. Och rätta oss om vi har fel, men vart, ja VART står det något elakt eller hemskt någonstans?!
Vi har aldrig hoppat på någon och vi har aldrig viljat mobba någon.


Vi tycker det är sjukt tråkigt att en grupp människor som tror att allting som händer och görs, alltid kan dras i paralleller till dom, eftersom de tror att det enda roliga och viktiga som händer står de för, och att alla alltid pratar om dom (?) ( Hur egotrippat är inte det?! )
Vilket i sin tur gör att allt vi skriver eller gör alltid dras i paralleller till just dessa personer och detta i sin tur gör att allt Hella skriver eller gör kallas för mobbning? Återigen, hur?!

Detta ledde till att alla ni andra vanliga normala skitbra läsare inte kunde få er julklapp, eftersom det enda Hella nu måste göra är att hela tiden försvara sig.
Och Hella verkar aldrig kunna rentvå sig heller för stämpeln är redan satt? eller?

Har ni känt er påhoppade eller mobbade så är det ni själva som gjort den verkligheten till eran.
En liten kommentar/kritik som vi utan mening eller baktanke råkat skriva har blossat upp och blivit till såkallad "grov mobbning".

Vi måste också tydliggöra att vi ALDRIG, ÅTER IGEN ALDRIG, nämnt några namn i våra "skvaller” eller i våra, som ni anser det som, ”elaka” inlägg.
Har ni någon gång läst att vi nämnt ett namn i våra skvaller?
I så fall, länka i kommentarsfältet och bevisa!

 

 

 

 




Skriver vi våra egna kommntarer?
Det har snackats en hel del om detta... om vi inte har fel. Vi har även fått kommentarer som påstått att vi skriver våra egna kommentarer.
Vi skriver INTE våra egna kommentarer, vilket ni kan se på bilden här nedanför. Alla ip-adresser är olika, vissa kommer till och med från samma personer två eller tre gånger.




Ja tror det eller ej vi har många läsare som kommentera och så är fallet.

Och det är många fler kommentarer men ni fattar poängen!

 

 

 


Men är detta slutet på Hella Bergholm?
Det har gått cirka två månader nu sedan Hella Bergholm började blogga här i den lilla orten Vaggeryd. Ett nytt år väntar på oss med nya möjligheter och nya chanser.
Allt är blir nytt och fräscht.
Alla kan få börja om.
Finns det en chans eller en risk att Hella Bergholm få börja om?

Ska en grupp på tio förstöra för er alla andra? Går det att göra en nystart eller är detta ett löfte om att varenda människa som vill vara anonym skrivbent aldrig kommer att lyckas?



HELLA BERGHOLM ÖNSKAR ER ETT
GOTT NYTT ÅR OCH EN BRA START PÅ 2010!

 

 






 

Vi vet vilka som har känt sig riktigt träffade sen vi började blogga och tycka till, vi vet vilken grupp av människor som har känt att sig träffade. Vi har hört och vi har pratat, ni har hört och ni har pratat. Alla har gjort det.

Så här kommer ett litet fredligt meddelande till dessa.
Det har varit otroligt tråkigt och roligt, att det har varit så här.

Tråkigt för att ni tror verkligen på allt vi skriver och verkligen tar åt er.
Roligt för att ni tror på att allt vi skriver handlar om er och tar åt er.
Men som sagt, INGET handlar om någon på denna bloggen.

Helt seriöst nu, låt oss göra en liten reality check. Förlåt oss nu, men tror ni helt seriöst, att ni är så viktiga och så super coola (Vilket ni kanske tycker att ni är, visst fine för oss) och intressanta att vi lägger ner tid och skapar en blogg som handlar enbart om att smutskasta er, mobba, skvallra och göra era liv sura? Tror/ Trodde ni verkligen detta? Isåfall, kom ner till jorden! Tyvärr, det var och ÄR verkligen inte så. Ni är säkert mycket omtalade i eran krets, era kompisar mm, men så viktiga och intressanta är ni inte att vi skulle lägga ner våran tid till sånt Bullsh*t.
Det är faktiskt inte vårat fel att ni tar åt er och tror att det skvaller vi skriver om, handlar om er. Vi får faktiskt inget dåligt samvete att ni tar åt er av det vi skriver. För som vi skrev innan, det är ni själva som gör detta till eran verklighet. Det är ni som drar detta på er själva. Det kan låta riktigt elakt, men det enda vi har gjort är att vi har skrattat åt hela situationen att ni tar åt er.
Det hade varit en helt annan sak om våran första avsikt var att skapa en blogg om just er. Då skulle denna bloggen klassas som mobbning! Då hade vi kunnat få vara boven i detta. Men lets face it, den enda boven i detta ä ju faktiskt bara ni själva. Tack.



Hella Bergholm önskar er
Gott Nytt år och en bra start på året.






Anmäld

hella suger kuk och tkr om de om thursday night last orders at the pub, Get in the car and drive to the club...:
din blogg är de rörigaste jag har sett


Svar:
ursäkta mig...
Men din kommentar är anmäld.





Today is the day

Hej era suckers!
Gissa vem det är som ska följa med mig till min resa i Januari ;) inte så svårt att gissa till det eller hur.
Dubai Dubai Dubai! Vi kommer ha a blast baby!


Vad har ni gjort idag da era feta krockodiler?
Jag har hunnit med en liten snabb shopping! Idag är det den dagen jag har väntat på. The prooooom!
Jag sitter här och håller på att pudra det sista på min näsa men måste snart dra. så Tudles bitches!


live @ the brunch

Sitter på brunchen.
Eller jag sitter mer i damrummet och bloggar lite innan jag pudra näsan!
men oj oj oj! för att vara en vaggeryds tjej som bor i en liten håla så är det otrligt mycket folk här idag för bara brunch! tror det eller ej, jag är lite chockad... och det känns lite freaky när det kommer upp folk till mig hälsa och vet vem jag är. jag antar att det är så när man är "kändis". Hehehe


Men nu måste jag nog dra mig tillbaka till vimlet.
kanske något saftigt skvaller utanför vaggeryd som kommer upp lite senare? Vem vet ?
hihi


Puss på er loosers.
medan ni sitter hemma och gör inget,
så är jag på brunch i sthlm med kändisar!

Wooho I love my life

Snabb update i sthlm

Hej era feta läsare! ;)


Jag har  haft fullt upp med min klänning repetition mm, det är därför jag inte uppdaterade igår..
Ikväll blir det att man ska träffa sina sthlm vänner! Wooho, the queen och hennes entourage ska jag träffa en liten stund för lite brunch snart för att diskutera lite mer prov, tävlingar mm till min blogg + snacka lite om nyår!
Visst låter det mysigt?


Hur har alla vaggeryds bor mått idag da?
Det var ju trots allt söndag igår.

Jaja, nu hinner jag inte prata mer, ska göra mig iordning inför brunchen. Har hört att en viss minister ska vara där!
Blir spännande att se ;)


puss på er.

'Mitt liv lär vara hektiskt
men life is still Hella good!

thursday night last orders at the pub, Get in the car and drive to the club...

Hej hej kom nyss hem från krogen!
WOOOHOO!  nej men det blev en tjejrunda idag bara massa skvaller och skit snack om alla!
Herregud! Vill ni veta något saftigt som hände på Vaggeryds insest fest som hölls i jönköping för bara några dagar sedan?

Det sägs att när katten är borta dansar råttorna på bordet eller "When the cats come out the bats come out to play" *host* the rats your idiot! the rats*host* *host*
Och jag kan nästan tänka mig att, låt oss kalla vårat offer för Emma, blev ensam, blev det mycket mingel och dricka. kanske lite för mycket dricka och för näragångna mingel ;).

Jag fick även reda på att gårdagen för vissa var som om de var på en stripklubb på dansgolvet.
Pinsamt Pinsamt..
och det pinsamma tar inte slut när man får höra att de tror att stället är som en stor fet djungel! Klänga på vissa personer som apor, och stå på borden och dansar och åla sig på marken. åter igen pinsamt!

Jag bara undrar, helt allvarligt talat, om inte vissa tjejer från våran stad i Vaggeryd inte känner någon skam i kroppen? Ni är ju liksom odrägliga till max, skriker och ha er där inne som om ni är något djur som ropar efter en partner för parning, vilket ni till och med kanske gör? Klär lite som, jaa... billigt.

Tycker inte ni det är pinsamt? 
Jag och mina kompisar skäms iallfall för er om ni inte gör det själva...

Aja, tack så himla mycket tjejer för ikväll ;)
ni vet vilka jag menar... ;)

Life is Hella good

Mellandagsrea

Mellandagsrean!
Världens bästa rea!

Idag var bobbys bara stängt i en timme bara för min skull!
Bara för att jag skulle få shoppa i lugn och ro! Visst är låtr det skönt? Mina kompisar bara älskade det och gick verkligen apeshit där inne.

Jag älskar mina föräldrar som fixade detta.

Jag lova att lägga upp några bilder på vad jag köpte för nått :)
Undra om pappsen kan fixa att jag få hela A6 för mig själv?

Svar

Rebecca om Exposed..:
Men med andra ord vågar du inte stå för vem du är med tanke på att du tar bort inlägget.




Svar: Med andra ord, vågar jag stå för vem jag är, jag är hella bergholm. Ingen annan som sagt
hur många gånger ska jag säga det till er så ni fattar det!
HELLA BERGHOLM!

Och juste ja, jag är inte så orättvist för de som inte hann se. Men det finns flera chanser för er andra att få reda på vem jag är!


Exposed..

Ja juste..
Vid det här laget borde ni ju veta vem jag är..!
Jag la ju upp ett inlägg vid 8 tiden (am) i  ca 15 min.
Ni som såg... Grattis spread the word..
Men ni som inte såg... Life isn't fair!


CHeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeears!

Har du ADHD eller DAMP?

Fråga :
Anonym (
en jävla fegis som säger att jag är dum i huvudet, korkad mm  för att jag inte säga vem jag är. Liksom dubbelmoral eller? BTW, jag har sagt många gånger att jag är HELLA! deal with it looser! )
Har du dyslexi?



Svar: Nej jag har inte dyslexi.
En fråga till denna dubbelmoraliska anonyma personen:
Har du ADHD eller DAMP?



NEJ men off I go to centrum!
Jag kommer ser allt bitches och ikväll kommer ni verkligen inte undan mig!

A cliff hanger

OJ!
Redan över 200 klickningar på bara julafton!
Ni måste verkligen vara jätte nyfikna!...

Jag måste verkligen be om ursäkt. Men jag och mitt entourage har faktiskt haft fullt upp med den här uppståndelsen att avslöja mig.
Men då kanske ni undrar varför jag inte bara skriver ner det snabbt och skonsamt ner på bloggen. Men om jag nu skulle göra det, så skulle det ju inte vara Hella Bergholm. Eller hur?
Ska jag göra det, så ska jag göra det ordentligt!! ;) Mohahahahaha

Jag måste be er om en dag till.. För tydligen så har det blivit massa komplikationer.. Är ni nyfikna nu? Kan jag tänka mig! Tanken att ni sitter och svär framför datorn att jag är en fegis och en bitch och en jävla "looser".. haha fine gör det....
MEN håll utkik på morgonen imorgon!
Jag LOVAR ER...!


sorry guys, life can be a bitch sometimes...


God jul alla söta läsare

Hahaha inte google bilder!
Fail på dig själv ditt anonyma kräk!


Har ni varit inne här och snokat efter överaskningen era fulingar?
Vill ni veta överaskningen? Vill ni få eran julklapp?
Är ni beredda?!?!


Vem är Hella Bergholm?
Avlsöjar jag klockan 20.00!!

Men tills dess önskar jag er en riktigt god jul!

christmas very very soon

Hej era natt ugglor!
Är ni spända inför imorgondagen?! Jag bara längtar.. Det får knappast plats med mer juklappar under granen för det är så många!


Julen är nog den mest mysigaste tiden på året. Jag bara älskar att mysa ihop med mamma och pappa, sälkt och vänner på morgonen med kaffe, tee glögg och tomte gröööt!
Min mamma är jätte bra på att sjunga, så det är nästan morgonens högtid när hon sjunger för alla och sen framåt eftermiddagen, när det är snö ute, blir det lek och mys medans mormor, farmor och mamma och moster, faster hjälper till med maten.


Kalle Anka är ju ett måste och har alltid varit. Då myser vi ner med kaffe och mormors jultårta och allihopa!
jag bara älskar julen och vet ni? Det bästa med just julafton är att dagen inte ta slut så himla fort! Farfar säger att det är så för att vi gör så mycket på dagen. Vi har så mycket kärlek och varme på dagarna att dagen aldrig kan ta slut!

jag älskar min familj, släkt och vänner! Jag älskar er. God jul Lovers


Hur mycket pengar spenderade ni på julklapparna i år? Själv låg mina julklappar runt 10 000,-  tror det eller ej.
Jag anser mig som en väldigt givmild människa.

Våran jätte fina julgran på dagen !♥

 

Jätte fina julgranen på kvällen!♥

 

 

Godnatt på er bitches!

och God jul för imorgon väntas eran överaskning♥


Svar på frågestunden

Äntligen har är jag färdig med att svara på frågorna!
Vad roligt att ni har frågor och kommenterar... Mer av sånt ska det bli.
ja Jag har inte rensat dom för jag tyckte inte det behövdes olika kategorier, men inom en snarr framtid tror jag nog allt att jag kommer behöva sortera dom. Jag börjar ju bli stor här ;)   Läs och lär känna mig!





Svar: Nej jag har ingen kille. Killar är bara överskattade
Jag har inga kk's. Bara friends with benifits. ;)





Svar: Jag vet inte. Men den bästa daten skulle  vara när killen ha med sig en liten present







Svar: Självklart är jag verklig! ;) hehe






Svar
: Nej jag tar inte åt mig att jag loosers tycker att jag är det. Jag är ingen looser.






Svar: 2010 !






Svar: Hemligt





Svar: Klart jag inte hatar dom! varför skulle jag göra det??? Intressant att det är ett jävla liv om dom i mina kommentars fält!






Svar: Jag ser ingen anledning att hata dessa brudar! Men fine om du gör det så är det inte mitt problem.
Jag bor i Vaggeryd.  







Svar: Tack så mycket att du tycker att bloggen är rolig och underhållande! :)
Självklart startade jag bloggen för att göra pest och pina för andra i kommunen! ;) Jag ville jävlas och störa den lugna ro Vaggeryd hade. Jag ville krydde till livet i denna lilla staden och därför började jag blogga om alla små fjortisar!!!!

Nej men skämt och sidor. Jag började denna bloggen för att jag hade tråkigt + lite för att krydda till livet i vaggeryd. Vilket jag tydligen har lyckats göra! kram på dig sötaste läsare!







Svar: A och slutar på A.. Som i Anna? Nej jag börjar på H och sluta på A som i Hella.








Svar: Jag har ett öga i alla hörn ;)  så passa er! mohahaha











Svar:
Självklart kan jag göra det! Jag älskar ju som ni kasnke vet att shoppa!








Svar: Jag är 1,74 och väger 55 kilos. Ja, vill man ha en snygg kropp får man ju jobba för det, klart jag har bantat!








Svar: Vilka jag umgås med har ni inte med att göra. Men visst låter det inte helt omöjligt att jag skulle har varit på samma kryssning som Kissie katten . ;)










Svar: Kanske jag kan !









Svar: Någon gång i framtiden då NI är redo för det .. Visst låter jag som en cool master!
Men seriöst. Den som lever får se!








Svar: Bara mina vänner vet vem jag engentligen är. Jag går 3:e året på gymnasiet på Fenix.
Allt skvaller sänder faktiskt folk till mig via mejlen [email protected]. Och så har jag även mitt entourag som håller utkik åt mig.







Svar: Ja självklart, mode är mitt andra namn!







Svar: Ja, engligt mig är jag oskuld







Svar: Jag är svensk och jag har inga syskon, tack gud för det!








Svar: För att jag har är en stor person som har mycket att säga och tycka.
jag kan faktiskt inte hålla med om att hela vaggeryd INTE vet om vem jag är. Mina vänner vet exakt vem jag är.







Svar: Nej det gör jag absolut inte! Även Hella har rytken och skvaller som folk älskar att prata om. Vem är hon vart kommer hon ifrån och vad vill hon. Så jag har ju med hört en hel del om att folk tror att jag sitter och skriver mina egna kommentarer för att mobba vissa personer och för att få läsare.
Men, det gör jag faktiskt inte. Jag får kommentarerna av er läsare, som inte våga stå för vilka ni är. Ni skriver ju inte era namn, men det kvittar ju. Jag blir ju glad över att att det finns folk där ute som har något att säga och som vill säga emot eller hålla med. Det är ju bara bra. Men jag sitter faktiskt inte själv och skriver mina egna kommentarer. Det är ju bara bullshit! Det är ju ni läsare som inte våga stå för vad ni skrivit i kommentars fältet.

Its blowing, shes blowing...

hej alla sötisar!
Mycket att stå i när det är jul bakom hörnet, jag hoppas att alla era julklappar är färdiga och inslagna och ligger under granen i väntan att få bli öppna och göra alla glada.

Natalie, vinnaren till årets tävling.  Jag hoppas du blev jätte glad över julklappar jag gav dig ;)
Inte ofta man får en kändis bild, signerad och hemskickat av självaste kändisen själv.


Och när vi ändå är inne på jul, och julklappar!
Jag har en riktigt ROLIG överaskning till er där ute.. EN riktigt goding överaskning till er och ni kommer nog att uppskatta denna fina julklappen som ni får av mig ;)
hhihihiih...


Jag är så trippad över att vi ska åka till Dubai snart! förstår ni vad roligt och skönt det kommer att bli, att bara åka ifrån lilla vaggeryd för ett tag och slappa!
Jag gissar på att killarna, som vanligt, kommer att vissla och ha sig efter mig.. Men det är ju inget ovanligt. ;)








Nu över till något helt annat.
Insest is the best, keep the family together brukar man säga. Hur många av er läsare var på insest festen på  O'learys igår?
Behöver jag ens fråga det.. Hela vaggeryds ungdomar.. eller alla från vaggeryd som dricker sprit och inte går i någon slags sekt kyrka var ju antagligen där. Sorgligt men sant.
Jag antar att ni som var där, som inte var nyktra, tyckte att det var roligt att få till det med sin kusins bästa kompis ex flickvän, som därav från sitt förflutet varit med dennas bästa kompis kusins borssa. hänger ni med?

Jag kan nästan tänka mig att O'learys var rena recycling stället.  Finns det ens någon tjej från denna lilla små stad som inte har strulat med sin killarna i samma kompisgäng? Jag behöver väl inte ens fråga er läsare, jag tror nog att jag kan kommma på svaret själv.
Jag har bara en fråga, känner man ingen skam i kroppen? Kan man inte kontrolera sig att man inte ligger, strular, flirta, med ens exs kompisgäng? PINSAMT.

Men det mest pinsamste av allt och alla var väl ändå "paret" som låste in sig på toan.
Eller åtminstånde trodde att de hade låst efter sig. Vad de gjorde på toan vet nog de flesta nu, because the walls have ears and eyeas. Och det hade tydligen vakten på O'learsy också..
utslängda från krogen ut i snön blev de.
And perhaps, the girl gave him a better blowjob out there then the swedish weather did. ;)

Visst älskar vi vaggryds fester.














Julklappar

Hej alla underbara läsare.

Visst är livet helt otroligt, idag har jg julhandlat det sista och imorgon är det lite för firande hos oss!
Det är tydligen många som ska komma, men tur det att huset är stort.
Är ni färdiga med alla klappar?..

Jag ville bara göra en liten hälsning till alla loosers som ska till O'laryes idag.
Det är ju trots allt bara vaggerydsbor som ska dit och skaka sina patetiska rumpor och gnida och ha sig på dansgolvet.
Jag däremot har fullt upp med the proom! Tur att man är överklass och slipper undan sånna här råtthål.

Men det är ju bara jag och mina vänner som tycker det.

allmänt

Måste ge lite kärlek till Tjejer i Allmänhet på facebook.

Däremot kan Killar i Synnerhet spela på sin jävla gitarr någon annanstans


snabb blogg

Har ni saknat mig?
Jag vet nog allt att ni har gjort det.

Jag tänkte bara dela med mig av den där resan vi alltid gör vid jul. Idag bestämde vi oss, och det blir att vi åker efter nyår. Mamma blev lite ledsen efersom vi alltid bruka åka innan årskiftet.
Men iallfall bättre sent än alldrig ! Det blir ju helt perfekt, för då kan jag ju stanna och festa på nyår!
Och snart är det baaaaaaaaalen!

Gissa nu vart vi ska åka någonstans.
Ja precis, Dubai! Jag har ju varit där ett par gånger, men denna gången tror jag nog att det kommer bli riktigt roligt för "Romeo ska jag med ;)"

Nej nu ska jag äta.


Kissie is the shit!

Quote Kissie:

"Avundsjuka: är en (varaktig) känsla av avund och missunnsamhet. Se även svartsjuka. Normalt rör det sig om områden som innefattar något av följande: pengar, utseende, relationer, talanger och livsstilar."



Facebook nördar!

hejhej alla underbara läsare.
Nu måste ni hjälpa mig, om en fråga i MORAL!


Hur många här har någon gång blivit irriterade på folk som ni träffat på stan men inte hälsat på er, men samma dag "likat" erat status på facebook?
Eller när det dyker upp någon kompis kompis som vet precis vart du varit den senaste helgen, för det har hon/han sett på facebook?

Eller folk som uppdaterar sin facebook jättejättejättejätte mkt så att hela news feeden enbart är om dom. Eller när man bara vill ha lite privat i sitt liv, som texempel om man gör slut med någon så "måste" man uppdatera sin relationstatus på facebook och folk bara kommenterar på ett sårat hjärta. -Stackars dig.. eller kanske - bra gjort!
Eller ännu värre när man precis blivit tillsammans med någon men vill ändå inte att hela världen ska ha åsikter hurivida det är bra elle rinte o man inte vill uppdatera sin status som in a relationship. och din kille eller tjej blir fly förbannade på dig för de, för det är något som är obligatioriskt.
ELLER?

Hur många av er har råkat ut för något av detta eller något annat som fått era freaking minds  att bli crazy?




Ja idag när jag loggade in på facebook så blev jag så irriterad på flera st som nyligen uppdaterat sina statusar och jag kände bara att . Nee! jag vill inte vara vän med dom. De är puckade, jag har aldrig umgåtts med dom, ne nästan itne ens pratat med dom? Senast jag såg dom i vaggeryd gav de mig bitchblicken, och de hälsade inte när jag såg de på ica förra gången?

Varför ska de får läsa att det jag skriver om mitt privatliv? Jag har inget intresse i dom och det enda de har för intresse i mig är att de är nyfikna och vill lägga näsan i blöt.




                         Men nu till frågan då som jag måste ha hjälp av er till att bestämma?
                                                           Får jag lov att ta bort dom som vänner?



Jag menar, om vi är gamla mellanstadievänner som alltid bråkade och aldrig sett varandra sen dess. Två helt skilda liv . Varför måste vi vara vänner då?
Men vågar man ta bort det? neee. jag tror att folk skulle bli helt jävla pissed off om jag tog bort någon som vän. Ovadsett om vi är vänner eller inte?!
Alltså facebook?! vad är det med facebook som gör att man måste ha så jävla många vänner?! Kan man inte bara ha de närmaste? skulle man verka konstig då?
eller jag vet inte?!


                                                           Vad tycker ni? Hur ser ni på detta? jag är bara
                                        jävligt förvirrad och orkar inte hamna i en massa bråk om jag väljer fel. 
                                                       För det är verkligen en Moralfråga? eller hur? eller.. ja? 
                                                                                  Vad tycker ni?



Hella <3


The list

Vem är det som tycker att söndagar är tråkiga?
i doo!
så för att ta dö på lite dötid så har jag gjort en liten lista..








Vad heter du: Hella Bergholm


Var bor du: Vaggeryd


Trivs du där: Ja, inte så pjåkigt.


Brukar du läsa horoskop: Ja, alltid.. allt hat hittills stämt in.


Har du körkort: Nej.. Behöver ju inte det, har ju chaffis ;)


Favoritdjur: Hund.


Festar du mycket: Nej, enligt mig är det lagom.


Sprit, cider, vin eller öl: skumpa!


Brukar du bli för full: Nej jag är sofistikerad


Antal kuddar i sängen: Fem, jag gillar när det är fluffigt


Äger du ett busskort: Nej, jag har ju min limo ;)


Vad åt du till frukost: Brunchade idag med mamma och pappa och några vänner.


Har du haft sex idag: Nej. Men jag vet andra som har det ;)


Nästa mål i ditt liv: Bli sverigers statsminister!

Hur svarar du i mobilen: Hella


Antal timmar sömn inatt: 8 timmar.


Sov du ensam: Ja.

Din hobby: Dans, sjunga, träning, bloggen såklart, och resa.

Vad är det för veckodag? sista dagen i veckan


Vad åt du senast: En pepparkaka


Vem fick du sms av senast: En av *****  ;) quote : '' XXXXX skämde ut sig mer än någonsin, du ska bara veta vad  XXXXX gjorde med ZZZZZ... osv osv ''


Vem ringde dig senast: min chaffis.

Godaste ölen du druckit: Jag hatar öl!

Vilka hårfärger har du haft: Blont, brunt, platina blont, mörkbrunt.

Vad såg du senast på TV: Nyhetsmorgon.

Vad läser du för bok just nu: "Patient 67" av Dennis Lehane i brist på annat.


Längd: 174 cm. Modell längd


Skostorlek: 38.

Hårfärg: Brunt.

Är du kär i någon: Svar ja, mig själv of course.

Vad gör du om ett år: Är en av sveriges största bloggare

Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag behöver inte önska mig. Det är faktiskt bara att knäppa med fingrarna

Dricker du: Ja.

Vilken parfym använder du: Mark Jacops

Vilka skor använder du:
Just nu stövlar, converse och pumps.

Dagens klädsel:
Vitt linne, kjol ''CHANNEL'', kavaj, strumpbyxor och ballerina tofflor.
Armband, Omega klocka Thomas Sabo ringar.

 


a Sun(ny) day

Hej hej alla bakfulla grisar!

Har ni haft en rolig helg? För det kan jag konstatera att jag hade ;) Igår var det utgång och gissa vad jag skrattade åt vissa personer som tror de kan dansa! haha
Det är ju jäkligt underhållande att titta på när killarna gnider deras små "stoltheter" mot en bootie, som för den delen inte verkar har något emot att bli behandlad som en billig whore?

jag tänkte på svara på alla de frågor mina underbara läsare har.
Men eftersom jag har en personlig coach i bloggandet ;) en proffesionel sådan. Så tänkte jag kolla med er läsare..
Ni kommer vl ihåg juklappen jag tänkte ge er va?  Den 24 december, the big expose?

Hur mångar är det egentligen som vill veta vem jag är?
enligt coachen så sa hon att jag skulle dra ut på det ännu mer, vad tycker ni?

Kommentera!

And the winner is.....

Kommer ni ihåg tävlingen? ;)

Som sagt det var många som skickade in och det var många verkligen la ner tid för att göra det snyggt!
Men äntligen har jag bestämt mig en vinnare!

Och det är Natalie Fagerfjäll från Jönköping som har skickat in denne skit snygga porträtt av mig ;)
Visst är det likt? .. det trodde ni inte va.. att jag inte var blond..



Jag tror inte hon har målat denna på paint.. men tid la hon fan ner..
Och grattis Natalie... Du kommer få ditt pris innan jul och jag lovar dig. DU kommer vara den enda som kommer veta hur jag FAKTISKT ser ut ;)

DEE NII!

(p.s Natalie, skicka din addres och grejer så jag kan posta den fin, fina priset :) )


Och som the Queen of blogs..
Cheeeeeers, dags för partaj jaj jaj jaj in i dimman!
;)

Bra underhållning.

Hej alla kära läsare ;)


En helt galen kväll igår där bra underhållning, live show av ett och annat ;), god dricka, skandaler, godmat och sex härjade.  Och självklart var mitt entourage på plats med oberveringar och spaningar.
Jag har fått ett flertal emails och sms... ;)


Jag måste bara säga ni läsare är bara så bäst♥

lördagsskvaller

En vän till mig var på fest igår här i kommunen. Och imorse ringde telefonen och jag fick höra en sjukt otippad sak som hände.
Haha förlåt mig för att jag börjar skratta innan jag ens berättat.. men okej ja lyssna här.
Två personer, som retades på fritids för att båda två namnen ingår i en mkt välkänd sång. som är barndomsvänner sen 7 år gamla,.... hade ja, min vän visste inte om det var sex eller bara lite "skoj" i rummet brevid. Det var som hon uppfattade det. väldigt osmidigt.
Men ja spelar roll för. Hahaha sjukt. trodde ALDRIG ALDRIG att de två skulle få ihop det någonsin. Never Ever in my Life!


Puss o Kram och godmorgon bitcheees <3

Lystring mina undersåtare

Hej alla söta läsare!
Kom nyss hem från Sthlm. ;)  Älskar livet och människorna där vilket gör att jag frågar mig själv.. Varför åkte jag hem till denna lilla staden ?
Hehe Jo kanske mer för att reta apeshit på alla mina läsare.. För vad är en helg utan Hella?.. Jo en Måndagsmorgon utan saftigt skvaller ;)





Jag vill bara säga att jag uppskattar alla kommentarer.
Men jag gillar inte mobbning.. Det är inte snällt, vill ni veta varför jag vet det?.. JO för jag har varit en mobbare innan.. och I think I stil am. Ne men ingen mobbar läsare förutom jag.
Ingen kallar någon för krockodil förutom jag, INGEN GÖR PÅHOPP PÅ MINA FANS...förutom jag.
punktslut.

Helt seriöst, jag blir hellre avstängd pga av mig själv än att bli avstängd pga mina läsare mobbare varandra.
Så sluta mobba varandra! ;)













Men o andra sidan är det ju roligt att ni jävlas med varandra. ;) *HINT*
hihihihihi



Gästbloggare här



hahah.. VII.. Som gäst bloggar tycker att det är roligt att det äntligen är någon som skriver en helt ny blogg med en helt ny stil. För liksom, vem är det som INTE har tröttnat på att det finns så många copycats i bloggvärlden.

Här kommer ett roligt gästinlägg till alla bonnläppar i den lilla små staden i småland.
NI SKA ÄLSKA HELLA BERGHOLM!
Vidga era vyer och se vad hon kommer att åstakomma för hon kommer att komma långt.
Blondingrisen kan ju ta och pansionera sig för här kommer Hella Bergholm!
Ni är ju bara avundsjuka för att hon våga sticka ut och göra nått ni aldrig kommer att våga göra i denna staden. Ni är ju bara avundsjuka för att hon får hänga med A-list persons. Så drop it och live with it.
Vi LOVE HELLA.
Cheeeeers!



hahah
Denna bonnläppen kan ju börja med att skaffa sig ett liv. För mind your own buisness!
Vi kommer anmäla dig för att du läser Blondingrisens blogg och att du kanske till och med ser ut som en gris.

Hälsningar
Drottningen and her crew

helluuuuuuu

Oh vet ni läsare.. imorgon avslöjar jag vem det är som har vunnit ;)
+ jag känner mig riktig snäll idag för att en viss bloggerska har varit en redig liten party pingla.. blir så glad 
*host* Alkolist*host*  ;)
bara för det så är det frågestund...
bara för att man umgås med ett proffs så får man ju lite bloggar tips. And i'll tell you.. they are good ;)



Hihihi.. Jag vet nog allt att ni har frågor som ni vill ha besvarade ;)
Va inte blyga nu.. Fråga på nu
.

Smaken är ju som baken

Hej alla söta läsare och alla kissare ;) hihihi
Tack så mycket Aldina att du läser bloggen, du är en av de få som vågar stå för vem du är när du kommentera... bra där.
Men varför lägger man upp en bild på nätet då hela världen kan se den och sedan bli pissed off när man blir kritiserad för den?? för lets face it people det är jävligt äckligt att ta bilder på när man kissar men jag antar att smaken är som baken och eran är bar ;)
och ändast för att du skrev ditt namn när du kommenterade så respekterar jag din önskan och ta bort bilden från bloggen. .


Och för er läsare som inte vet vilken bild  vi snackar om..
Så har jag den ocensurerad bilden ;)  
Sorry bitches.. jag var snäll nog och censurerade bilden..
men om ni föredra detta så here you go.
  *Axelryckning and walk away*

 ----> Äckelblden <----


Gränser är till för att korsas..
För annars vet man ju inte vad som finns på andra sidan..
Det borde ju du veta


Life is Hella good♥


Bitches Im off!

Imorogen äre kryssning som gäller för min del ;)
Någon som vill följa med? jag tror nog allt ni vill det för gissa vem jag kommer hänga med där...
Ja vi har ju något gemensamt och jag ser ju faktiskt upp till henne ;)

Jag kan ju ge er en hint: Vi båda bloggar


 

Oj oj vem kan det vara ;) ?

Jag menar jag har ju hamnat på frontpage.. så jag är ju halvvägs



Frontpage

Jag visste att jag skulle bli större än vaggeryds bloggare, jag visste att jag var/ är större än alla de andra i vaggeryd.
Nu kan jag bara sitta på min tron och bara peta ne alla vaggeryds loosers. I made the fronpage bitches ;)
nästa mål: Cosmopolitans covergirl..




hihi visst är jag busig ;)

Golden Shower?





Folk verka har väldigt olika uppfattningar om vad som är sexigt.
Jag tycker att det är så jävla disgusting att folk lägger upp bilder på facebook och på sina bloggar, när de kissar.
Är det bara jag som tycker att bilderna är jävligt motbjudande eller är det så att sexigheten har hamnat på en helt annan nivå?


Att tjejer har börjat lägga upp bilder på sig själva och sina kompisar när de kissar offentligt är ju bara så pinsamt!... PINSAMT! Det ser ju fan inte så jävla graciöst ut när vi tjejer hukar oss ner och kissar.. och även ser på bilden... en pisspöl under, eller vad säger ni?

kalla mig pryd, men ni får ju bedömma själva?


facebook


facebook



facebook




facebook
Jag säger det till alla tjejer...
SLUTA ta bilder på er själva och era vänner när ni kissar offentligt..
Det är inte sexigt och ingen normal kille tänder på det.... det är bara vidrigt och white trash
!!!

Romeo

Ni som följt med ett tag här på bloggen kommer kanske ihåg "Romeo"?
Han vars föräldrar som är kompisar med mina föräldrar här i vaggeryd, och som brukade göra nattliga hemliga besök genom sovrumsfönstret då och då.
Vi är ju barndomsvänner och kk i hemlighet, men nu har han blivit kär i någon tjej som börjar på S här. Han berättade om henne igårnatt när han var här. Hon vet kanske inte om det, han visste inte om hon listat ut det eller inte? Han var så söt. han var så himla orolig över alla kärlekskänslor som han inte visste att han inte trodde han hade.
Åh blir så glad för hans skull! Är det någon som förtjänar riktig lycka så är det han!



S, det kanske blir ditt sovrumsfönster nästa gång? 
Men behandlar du honom inte väl.. då kommer ditt liv bli ett riktigt råtthål ända tills du flyttar härifrån.



-Bara han inte slutar upp med att sina nattliga besök hos mig, han är alldeles för snygg och bra i sängen för att jag ska kunna låta honom gå frivilligt härifrån.




Skola imorgon. Gondatt <3 

näst sista

Lystring Lystring Attention!!

Imorgon är det sista dagen på tävlingen! Glöm inte skicka in era bidrag om ni vill vinna!
Som sagt det ligger en inramad coveromslag på mig, plus min outfit och smink. Jag lovar, värsta bästa julklappen du kommer få iår. + du kommer blir den första som får mitt ljuviga ansikte inramat.

p

Hella


im not his

Ja, han den där killen med förhållande på 4 år har hört av sig idag.
De hade visst bråkat, han och hans tjej. Kan inte vara lätt att båda två vill åt två olika håll, men ändå inte vara ifrån varandra? att de vill ha andra, men inte tål att se den andra med någon annan.
Men vad ska jag vara i detta spelet? Ska jag vara den som han tror sig ha rätt till bara efter lite bråk? Nej kära du, du är fin. men så fin är du inte.

Im a drama queen - tho not yours !
-Hella

Porr?

Jag har funderat på en sak, och ni kanske tycker jag är knäpp i huvudet nu, men det får ni tycka isåfall. Men Jag har funderat på om jag vill ta nude pics. alltså. Inte Porr, utan Fine Nude Art! Fine nude art är Konst, Kan vara tavlor fotografier, filmer osv osv osv osv osv... Ni vet!
och det handlar inte om att man ska vara sexig. Det Råa är det snygga. Det groteska är det bästa fotot under hela dagen.

Alla vet ju vilken jävla kropp jag har. slimmade nätta muskler med no fat.. precis som det ska vara.
Jag kan helt ärligt erkänna att jag har kontakt med några st skitduktiga fotografer som vill ta kort på mig.
Och det lutar mkt åt att det kommer att bli så. Och jag är så excited!!

Lite exempel på skitsnygga Fine Nude Art:
nude
                      Så himla fin.



nude


nude

nude



Hella


friday - im inlove


Härliga underbara dag.
Med två bakistabletter känner jag mig mer gudomlig än vanligt. Jag mår så jävla bra.
och hur kan det vara möjligt när man stoppade i sig inte en, inte två, inte tre, utan mkt mkt mkt mer shotar än vad man borde.

Och jag spenderade inga pengar alls igår. Fri inträde och gå före i kön. Att känna vakterna är ett stort plus. eller jag känner inte dom.. egentligen men på något vis verkar alla . verkligen alla komma ihåg mig. And i dont blame them! Gratis drinkar av bartendern och killar. Fick önska mig ett antal låtar av dj'n också. SÅ himla rolig kväll!
I LOVE IT!

Jag Ska ta en dusch och sen gå ut och gå med mamma. Vi ska kanske julbaka lite idag, så himla mysigt.

Tack alla underbara vänner för igår!!

Ni är bäst!! <3

Nyheter

Vilka är det vi litar på om sanningen?


Alla vet att repotrar ljuger för att få hem scoop.
De pushar folk till det ulitmata för att få ut en story.
Om någon säger på skämt att - ah hon är lite korkar faktiskt . blink blink.
så blir det morgondagens huvudrubrik i ALLA dagstidningar om hur
person 1 hatar person 2 och hur detta tär på deras relation.





Detta är vi väl alla medvetna om. Aftonbladet expressen osv. man vet att man ska vara försiktig.

Den tidning som flest prenumenerar på i Vaggeryd heter Jönköpings posten. Varje morgon kolla jag igenom framsidan. insändare och vaggerydssidan när jag dricker mitt kaffe och äter min fil innan jag går till skolan.
Who doesnt? typ hälften av alla vaggerydsbor börjar sin dag på detta sättet.


Men de nyheterna vi läser är alltid vinklade, aldrig neutrala. Den som skriver dom har ett syfte till varför han tar med detta så att hela vaggeryd ska läsa. Hela vaggeryd ska uppröras. Hela vaggeryd få en åsikt i hurivida saken gäller.


                                  Vilka är det då som skriver vaggerydssidan i Jönköpings posten?
                                  Det är tre personer och den ena heter Hans Nilsson. Han är inte ny, men inte heller
                                  gammal som reporter här.


Hur många tänker på att Jönköpings posten skrivs av exakt samma sorts människor som vill provosera, hitta på, enbart för att få hem ett scoop? Hans nilsson är precis likadan som aftonbladets jobbiga repotrar som drar i en och som står utanför dörren och vägrar ge sig.


Hans Nilsson har bland annat ljugit om att vissa människor innom kommunen sagt vissa saker enbart för att han VILL att de ska ha sagt så, och för att skapa en provoserad situation mellan olika kommunal ansvariga, såväl politiker som anställda.

Han ställer frågor till folk som inte alls har med de arbetsuppgifterna att göra och använder det som "säkra" källor till hans artikel som han tolkat precis som han vill, även om det enda svaret han fick var - Kontakta de som jobbar med dessa frågor.




Hur kan man lita på Jönköpings posten när det enda som skrivs i det är idioti, lögn och tolkningar som inte alls stämmer med verkligheten?

Läser man inte tidningen för att få veta sanningen?


Hans Nilsson
Hans Nilsson

(Sparka honom)


Friday

hej alla söta läsare...:)
vad tyckte ni om lucian? jag tyckte den var helt okej.. inte alls för misslyckat var den ju inte..
Isabelle strålade ju som en liten stjärna när hon stod där.

Efter lucian fick jag otroligt ont i halsen och huvudet.. Jag antar att massa gap och skrik i en kör inte är en min grej.
så jag har stuckit hem nu för att ladda inför kvällen!
Wooho det är ju fredag idag. Vad ska ni göra ikväll?
För här blir det förfest och sen blir det säkert centrum stan ;)  eller vi får se vad mina bitches är sugna på.

Nej nu får det bli en film puss

Tävlingen


Oj! Har inte kollat mina majl på några dagar nu.
Och kolla in alla snygga bilder på mig ;) jag tycker detta ska bli riktigt spännande..
Mer bilder bitches.. Skicka in fler! ;)



Confess bitches... admit it, cause its true...

Men tröga anonyma läsare..!
jag var i skolan i måndags och jag skrev för inte så länge sedan att jag skulle åka till Prais på Onsdag..Eller hur.
och tro på vad du vill.. Ni är bara avundsjuka, för är det inte så?
Bara erkänn, det är faktikst inget att skämmas för.
Att vara avundsjuk och grön är inget fel alls, det är inget brott överhuvudet taget. Jag hade med varit avundsjuk om jag inte hade mitt liv och någon anna åkte till paris och köpte en jätte fin klänning från CHANNEL ;). JAG kan erkänna att HELLA, jag, är avundsjuk på Kissie och hennes faboulus life? För vem är inte det? och vem är inte avundsjuk på mitt liv?.

Bara erkänn, confess! stå för det ni tycker ingen fara alls för jag förstår med att ni känner en viss ilska och avundsjuka i mig för att jag, som lever i vaggeryd, har möjlighet att åka till paris för en shopping dag, åkt privatflyg och limo och bara lever livet. Carpe diem säger man. Och jag lever för det.

Du kan ju bara dra något gammalt över dig eller något billigt.
Men är du extra snäll i år kanske du till och med få en begagnad CHANNEL ;) klänning i julklapp...
Ja den som jag har använt..

Fuck you right back!



Paris once again

Hej alla you poor bitches!
Finns det något bättre än shopping mina vänner?
nej det finns det inte. Jag älskar shopping och det är nog det bästa jag vet... anledningar varför, är väl för att jag är så himla bra på det. (pappsen betalar mig )
Idag spenderades min tid i Paris.. vi har precis kommit tillbaka från en mysig liten middag och imorgon är det flyg hem igen..

Jag var hos Channel hela dagen och provade massa klänningar och vet ni?
Jag har hittat min klänning till julbalen jag har pratat om.
Jag orkar inte skriva mer för jag är så himla trött så jag tänkte visa några bilder istället. Jag tror inte ens jag orkar ta mig till skolan imorgon fastän jag måste det. Tjejerna ringde och berättade hur skolan var idag.. och tydligen var det väl någon som kände på sig att jag inte skulle vistas på skolan och passade väl på att försöka "outshinea" mig och blev läranas lilla ängel...
Ja visst lycka till!

Är det inte a piece of art? Jag älskar den och är nog den snyggaste klänningen jag skådat.

checka bara in detaljerna..

 

Jag kommer lätt vara den snyggaste på balen....

Jag, mamma och V.

 

Någon slumpaffär jag och mamma kikade in:)

 

 


Svar på tal bitches







Vem har sagt att jag inte är med i Lucia tåget?
Vem har sagt att jag inte har fått röster?
Vem har sagt att jag inte har fått vara med och rösta?


Jag har mer inflytande än vad ni tror sötnosar ;) hihihi





råcoolt






Fan alltså. huvudet känns som 1000 kilo köttfärs som bara vill smeta ut sig över hela golvet. och ligga där. ett par dagar.
MEN jag tänker INTE gå på balen täckt med snor, Sjukan får vänta.
                      Kan man trycka på en stopknapp? det vore riktigt rått coolt om man det fanns en sån där
                      stopknapp som man såg på i bollibompa när man var liten.
                      Fatta vad praktiskt .
Vad mkt man skulle kunna åstakomma om man tryckte på en stopknapp lite då och då, typ som med "den förbjudna frukten" som jag träffade i helgen? Tänk om jag hade kunnat trycka på en knapp då han viskade sin lilla hemlis till mig, alltså typ. alla bara blir tysta och stilla utom han o jag och så bara hånglade vi sönder varandra utan att egentlinge någon kan ta illa upp. för när vi trycker på knappen igen och tiden börjar ticka igen. då har vi inte ens varit i närheten av varandra...
      Det är iallafall vad alla andra tror?

Alltså kan man vara otrogen om man gör något med någon annan när det inte existerar någon tid. för då är de ju ingen som märker? eller alltså. ni fattar vad jag menar. o jag tycker det hade varit otroligt praktiskt. inse hur många man skulle kunna erövra om det fanns en sådan där klocka? så hiiiimla ball! Jag vill ha en!

eller vänta lite nu,,,, är det därför jag börjar bli sjuk? för helgens sak skull? smittade han mig?
ops. jag menar, självklart inte.




Hella


Lucia

Klart jag vet vem det är som är Lucian..
Men varför ska jag förstöra det genom att läcka ut den "hemliga" lucian här på min blogg när jag vet att nästan halva skolan läser den?
Vadå är ni så jävla elaka att ni vill förstöra överaskningen eller? Det är ju skit elakt!
Skäms på dig anonyma läsare som ville att jag skulle avslöja det...!
Och för den delen tycker jag att årets Lucia för fenix valdes ut helt fel. Det är ju en självklarhet ett elverna skulle få rösta på vem DE ville ha som lucian. INTE lucia kören som sjunger lika falks som min tondöva faster.. Ja till och med hon sjunger bättre än kören.. Men som de stora människorna alltid säger.. ÄVEN JAG, övning ger färdighet...





Kommer låter som en djungel
i Byarumskyrka den 13 dec.


jag menar.. det kanske är jag som är Lucian ;)
Vi får väl se, vi får väl se..

Förlåt! klart ni inte är små djur..!

Jag ber om ursäkt för det förra inlägget.. mitt mobbar inlägg jag skrev för ungefär 15 minuter...


Varför ber jag om ursäkt och tar bort inlägget efter en kvart?
Jo för jag har ett samvete.. Tror det eller ej!
Det kan ju klassa som mobbning här va, att jag skriver att folk ser ut som krokodiler.. men det är klart att alla ser ut som krokodiler.. Vissa ser till och med ut som möss, kaniner och giraffer. klart alla ser ut som djur utom jag då.
Jag ser ut som en ängel.


Men jag gillade faktikst mitt nya uttryck. Monkey donkey = Ful och dum.
glöm inte det mina vänner.



 




Naaaw förlåt för det elaka inlägget mina läsare
Jag tycker ni är söta!

Såå mörk är natten.. och så ensam är inte MIN natt....

Jag vet vem som kommer blir FENIX LUCIA i år!


Att älskar någon föralltid, eller att söka efter den förlorade spänningen?
Det var helgens fråga.

Det sägs att en viss mr. verkar vara frästad att bita i det förbjudna frukten när han vet att ett 4 års förhållanden kommer att försvinna efter det första betet.
Jag är väldigt utåtriktad, snygg, sänder ut sexuella energier ut i autmosfären när jag träder in i ett rum. Jag kan ju inte precis säga att det är mitt fel att män med ett långt förhållande dras till mig som bin till blommor på en äng ;)
Det är inte mitt fel att de smakar på den förjudna frukten. Som Gud låter jag dessa män få två val att välja antingingen gå den rätta vägen, eller så får ni smaka på den förbjudna frukten ;)

Inte nog med att denna mr. var frästad... ooobs! en hemlighet råkade visst komma fram...

Så mörk är hemligheter vid midvinter tid.. Vi får se om Lucian lyser upp för denna stackars tös...

Jag däremot är sugen;)
Gissa vem som kommer att krypa ner jämte mig i vintermörkret och bestämt sig för gå i våra bibliska förfäders fotspår? 
... Oobs syndarfallet har precis bara börjat...


hihi visst är jag busig nu? ;)


Antar du utmaningen?

Ja! såhär är det!!

Kommer ni ihåg tävlingen jag snackade om?
Antar ni utmaningen? det kommer bli fin fina priser ni SÄKERLIGEN vill ha.. lagom till ju med! ;)


För att vinna en skitsnygg klänning bland annat som jag tog med mig ifrån paris . Såå ska ni göra såhär:

Måla en bild- då snackar vi måla. Handmålat eller paint, men målat!
På mig. som ni tror att jag ser ut som!

Alltså - Måla en bild på Hella Bergholm!
Och skicka till [email protected]

Den som är bäst vinner min snygga outfit då från coveromslaget som jag gjorde häromveckorna.
Och coveromslaget kommer också att ingå.
plus sminket.

Shiiet vilken bra grej!
Vinnar bidraget kommer att postas på bloggen dessutom den 22 december.




Prais på onsdag.. IGEN!

hello sunshines!
Visst är det en underbar söndag? Vad har ni gjort i helgen? Det känns som om helgen har varit helt galen och mycket fart och mycket gjort på en sån liten tid!
Ska ni gå på den årliga Julbalen inne i Sthlm?... Jag och min familj är ju bjudna dit, som alltid då. Det ska bli så himla roligt. Jag hade visst fel på när det var. Ber om ursäkt ;) Det är ju två dagar innan den fjärde advent som balen hålls. Massor med kända människor som ska komma och tydligen är det en ganska stor evengemang, välgörenhetsgala, modevisning mm. Det ska bli så spännande. VI är där varje år och jag kan inte sluta tycka att det är lika roligt varje gång jag ska dit.
Jag tror jag kommer få träffa Kenza eller Kissie ;) Jag hoppas de ska komma dit! Tror faktikst att Kissie och jag skulle komma ganska bra överens! Eller vad tror ni?


så jag tänkte berätta lite hur veckan kommer se ut för min del.  Det blir att hitta en snygg bal klänning.
Gissa vad min älskade mamma har fixat åt mig på onsdag?!
Jag ska nämligen till Paris för Chanel fitting! Excited eller hur?! Jag är det, har väntat på detta i månader... Jag kommer skina på Sthlms julbal!






Attention

Vi ses ute ikväll bitches!
Jag har kommit på världens bästa pris till min tävling och jag hoppas ni ställer upp i den. För jag kan lova er att det är a hell of a price people. ;)
och lagam till jul med.



Om bara en vecka eller så är det den årliga PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!
Jag måste fixa balklänning och mask. Det kommer vara magiskt!

Ni är mitt entourage, whether you like it or not !

Oh my god Hella tycker att utseendet är framgång!..
Jaha? vad är det för fel med det da..? Testa själv att för en gång skull att ta på er lite smink och maskara eller något så kanske ni till och med få mjölken på ICA billigare...!

Jag tycker bara det är så jävla tattigt att alla springer omkring i mjukis, flötigt hår, finnigt ansikte till ICA och tror att folk inte bryr sig.. För det gör dom! Jag lovar att ynglingarna vid kassan tänker :
"URK! jag ska nog lägg till 20% till på mjölken för att hon är fan i mig FUL!"
Jag lovar så tänker dom...

och att jag sitter och skriver egna kommentarer är ju bara sorgligt.. För jag sitter ju inte själv och skriver mina kommentare.. Det gör ju mitt entourage eller bitches ( ni då ), kalla det vad ni vill.



Idol - Erik

Idol pause!

Åhhh vad de är duktiga! jag blir liksom så glad att .. ja att de är svenskar!! Tove o Erik är ju helt sjuka. Reza var också en favorit. Men nu hoppas jag att Calle ska åka ut. Han är inte alls detsamma som Tove o Erik.
Alltså jag vet inte, men hans hår är inte så himla sexigt liksom. och inte hans kropp heller. Han är en liten jack black. utan skämt.

Men tove är ju heeeelt underbar. Ja nästan som mig faktiskt! wönderbar!
Och erik. wow säger jag! heeelt sjukt. what a voice! stolt!



                     MEN - en sak som tär lite i mig, som jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till är:
                     i början på hösten kom jag i kontakt med en tjej genom gemensamma vänner. Och då hade idol
                     precis börjat sändas för säsongen. Och i bakgrunden till förfesten är tvin på.

Denna tjejen blir helt plötsligt tyst och tittar på tvin. Det är när erik gör sin audition. Och hennes kompis bara...
-Men? är inte det Erik? ditt ex?
Och då vänder tjejen bara och går ut. Hennes kompis förklarar.
-De var tillsammans förut, men det tog slut för han slog henne......

OMG liksom?!
Sveriges bästa sångare har en jävel som innehåll.


idol-erik
Idol-erik






Hella


Rätt eller fel?

För att börja, tänkte jag dra all fakta först

Mordrättegång
utdrag: "Emanuels föräldrar kräver nu skadestånd på totalt 167 000 kronor. Dels för det som de har gått igenom och dels för att mamman tvingats sjukskriva sig."

Könsrelaterad kränkning inom jobbet:
utdrag: "Hon ringde på en annons där ett företag sökte styckmästarlärlingar. – Jag ville bara få information om vad jobbet gällde, men blev avspisad direkt för att jag var kvinna.(...) DO yrkar på ett skadestånd på 160 000."



oooookej.
Det första
handlar om Emanuel som blev knivmördad på torpa i somras. Antar att ni alla har läst om det i tidningarna. Rättegången började häromdagen och jag önskar faktiskt jag hade varit där och lyssnat. Inte för att jag känner någon drabbad, men för att jag vill stödja de drabbade. Det är otroligt hemskt och jag vet själv hur det är att förlora någon närstående. Men mord är en annan sak. Att ta ifrån en annan människa livet, det enda självklara som finns. (tanke på mat kläder sova hus osv. inget är så mkt mer säkert än livet. Har man förlorat livet, då är det verkligen slut. och ingen return).


Det andra handlar om en tjej som ringde en jobbansökan för att höra efter om vad det var för jobb. Inget att hon kanske hade tänkt söka det, utan bara för att höra om vad det var för arbetsuppgifter. 
Chefen på detta stället hade då typ sagt - Ne , det får du inte veta. Det är lika bra att du itne fråga för du är tjej. Du passar inte här.
Ja, så brutalt var det väl inte han sa, men han menade väl de lite så. -läs själva.






                                           Och nu till saken :                                                                   

Hur i Hell kan båda begära lika mkt i skadestånd?!  Eller båda handlar det inte om? hon med jobbet får ju allt själv. Emanuels föräldrar får bara ut 80 000 var!?!

Det är ju såhär, att ett jobb, är ett jobb. Hon skulle ju inte ens kanske söka det?! Hon kan söka 1000 andra. Det är bara en principsak. En kille var lite pessimistisk mot tjejer . Självklart ska hon få skadestånd, ingen arbetsgivare ska få behandla tjejer och kvinnor annorlunda bara för muskelstyrkan eller graviditets-saker. Men så mkt?

MEN! det är inte rättvist att Emanuels föräldrar, som förlorat ett BARN! Det första som man faktiskt på riktigt riktigt riktigt älskar av hela sitt hjärta. Det är 3 personen som mördat honom. Brutalt med kofot och kökskniv bland annat. De ska bara få 80 000 var?! Det finns inte 1000 andra Emanuel. det finns bara EN! och han är borta!


       Vad är det för jävla Bull!!??

                          Varför är systemet uppbyggt med dessa stora klyfter? 
                          Hon tjejen kontaktade DO - och de kom fram till 160 000 kronor var lämpligt att ta upp 
                          rättegången.
                          Men är inte då DO diskriminerande mot Emanuels föräldrar?
                          Är det inte kränkande att man pratar om att Emanuels föräldrar begärt "såååå mkt 
                          skadeståndspengar.. woww. shit vad mkt"
                          (ja det stod i JP igår att det var väldigt mkt begärt i förhållande till en sådan här rättgång).
                          Och att hon jobb-tjejen bara ja men visst. 160 000 i fickan till mig för ett jobb jag inte ens
                          kanske skulle söka.







Systemet kan ta sig i röven!!!!!!



Hella




Carolyn Keene?

Okej kära läsare, nu måste jag ryta till lite.
Jag förstår inte vad det är för häxjack och att folk snackar om att jag smutskastar folk?
                   VARFÖR skulle jag göra det?
Jag har aldrig skrivit något eller menat något personligt om någon.
  Omen som exempel - Att jag tycker att man inte borde gå med kort kort kort kjol till vanliga tråkiga jävla fenix så man ser hela härliga innehållet, är inget personligt mot någon?
Så sluta ta åt er, det är ni själva som sätter er stämpel. Inte jag!

Kära läsare, ni skulle kunna jämnföra mig med en Pseudonym. Då tänker ni - jaha va faen är de?
Jo men kolla här, Kitty-böckerna vet ni? Ja det vet ni, det har ni alla läst någon gång. 
                                            Vem är författare till dom?
Carolyn Keene säger ni då? Men har det någonsin funnits någon vid namn Carolyn Keene?
                        NEJ! För det är en Pseudonym.
                       -
alltså en anonym författare. Ett påhittat namn.
Ringer det en klocka?



Men såklart. Jag är ju inte påhittad. Jag är Hella ! <3

kitty
      Käck brud det där alltså!





Som ni ser här :http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_pseudonymer , så är jag inte ensam.


Omänsklig skönhet for success

.. det är Hella Berghlom, jag!

Jag tänker börja ett inlägg med att skriva hur jävla otroligt snygg jag är idag och vad bra jag känner mig. Jag vet inte vad det är, jag tror att jag är en naturlig skönhet och jag säger det inte för att provicera. Nee, jag tycker faktiskt att jag dagligen ser så jävla bra ut. Jag älskar min kropp!
och dagligen så matas jag av massa kommenterare som:

"Du är så vacker",

"Du är så söt"

"snygging"

"Du har snygg kropp".


Kan ni tänka er att jag hör sånt här varje dag? Nej det kan ni inte.
För vilken människa få sådana här komplimanger dagligen? Jo, jag får sådana här komplemanger dagligen..
och jag misstycker inte det de säger till mig för jag är ju ett levande bevis på omänsklig skönhet.


Jag älskar mina föräldrar som har gett mig detta utseendet och jag älskar verkligen dom för detta. Bra drag, bra gener... Man kan komma så jävla långt på ett bra utseende...längre än en skarp hjärna.

Jag menar, kolla bara på de framgångsrika människor? Några exempel är Kissie och Kenza. kolla bara på kissie hur hon såg ut INNAN hon blev en framgångsrik bloggare, hon var INTE snygg då. Och Kenza hon såg ju ut som en jävla pundare.. var det någon som la märke till dem då? NEJ det var de inte..De blev framgångrika pga deras utseende.
Hur framgångsrika tror ni egentligen de hade blivit om de inte var snygga och så bra ut?

Jag menar utseendet är det första intrycket en person får
och säger man inte att det första intrycket är viktigast?


för tre år sedan ;)



haha



störobjekt

Varför går folk med höööööööga stilettklackar i skolan?!
Vad är grejjen?! varför försöka vara snygg inför folk häromkring?! Ni har ju kännt varandra sen ni var 4a år! allihop! Det är Bevisat att folk inte kan bli attraherade av varandra när man varit vänner som liten!!


Jag ser ett par klackar just nu... DU, med Klackar som gick till skolan idag... Det var la Onödigt?


Orka skoskav varje dag?!


Hella


fika med vännerna

Idag hade jag en übertrevlig liten fika med mina underbara vänner. <3 i love you darlingssss!!
mkt roliga händelser att prata om från france, Det är alltid kul att åka privatflyg. Vi hade ju bland annat en egen kock på planet, så maten var i toppklass.
Farsans chefs bror är ju ägare av ett jättefint hotell mitt i paris så vi fick hyra sviten, Ganska skönt, man fick ett eget rum och egen toalett. så slipper jag dela med pappsen, även om han är super!

Första december idag, vad skönt att jag redan shoppat alla paket när jag var i Paris. Kommer ju alltid bli lite till, men det är ju bara påfyllnad.

Mina vänner kunde ange lite roliga händelser från helgen. En viss brunett vaggerydsbo och en viss skillingarydsbo hade visst haft det trevligt. Grattis. jag hoppas det inte håller i sig.

Hella.